Mariola Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Drugie jak każdy daje to nie będę gorsza Pozdrowionka Multi-Head Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Godzinę temu, Mariola napisał: Drugie jak każdy daje to nie będę gorsza Pozdrowionka Multi-Head kolejna czikolita na sieci, witam! ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 3 godziny temu, Mariola napisał: Drugie jak każdy daje to nie będę gorsza Pozdrowionka Multi-Head Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 4 godziny temu, Mariola napisał: Drugie jak każdy daje to nie będę gorsza Pozdrowionka Multi-Head Will u marry me? Weź zgódź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Godzinę temu, dupadupadupadupa napisał: Will u marry me? Weź zgódź się Niestety muszę odrzucić tą propozycję :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 4 minuty temu, Mariola napisał: Niestety muszę odrzucić tą propozycję :* Ale ja się już nawet ogoliłem. Włosy zapuszczam! PALENIE RZUCIŁEM!!! No i ćwiczyć zacząłem! Przemyśl to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Teraz, dupadupadupadupa napisał: Ale ja się już nawet ogoliłem. Włosy zapuszczam! PALENIE RZUCIŁEM!!! No i ćwiczyć zacząłem! Przemyśl to Przemyślała bym. Ale mieszkam w Norwegi dokładnie 30 km od Oslo. Mam chłopaka Przykro mi przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 1 minutę temu, Mariola napisał: Przemyślała bym. Ale mieszkam w Norwegi dokładnie 30 km od Oslo. Mam chłopaka Przykro mi przepraszam Co tam chłopak... tu mąż na Ciebie czeka! Norwegia? Kuurde piękny kraj. Chętnie się przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Teraz, dupadupadupadupa napisał: Co tam chłopak... tu mąż na Ciebie czeka! Norwegia? Kuurde piękny kraj. Chętnie się przeprowadzę Oj Pupa . Może jak nie będę miała spraw do załatwienia i pracy w wakcynację to zajadę na slot przynajmniej na kilka godzin ale niczego nie obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 1 minutę temu, Mariola napisał: Oj Pupa . Może jak nie będę miała spraw do załatwienia i pracy w wakcynację to zajadę na slot przynajmniej na kilka godzin ale niczego nie obiecuje Hm.. zrób coś dla mnie i obiecaj, że przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Teraz, dupadupadupadupa napisał: Hm.. zrób coś dla mnie i obiecaj, że przyjedziesz ej no mówię że nie obiecuje że przyjadę Nie jestem pewna, planuje popracować w te wakacje i jechać do Anglii pod koniec z koleżankami. Ale mam brata w Polsce . Zobaczę co da się zrobić. Ale mówię niczego obiecać nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 @Mariolajak nie to przyjadę do Norwegii :v A przy okazji. Stare zdjęcie. Sprzed 3 tygodni. Nieaktualne. Dziś już bez brody. Pozwalam używać go do straszenia dzieci. Pokażecie to zdjęcie swojemu dziecku / rodzeństwu i powiecie, że jak będą np. palić papierosy to będą wyglądać tak jak ja. Skuteczność 110%. Trololololololololololololo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 6 minut temu, dupadupadupadupa napisał: @Mariolajak nie to przyjadę do Norwegii :v A przy okazji. Stare zdjęcie. Sprzed 3 tygodni. Nieaktualne. Dziś już bez brody. Pozwalam używać go do straszenia dzieci. Pokażecie to zdjęcie swojemu dziecku / rodzeństwu i powiecie, że jak będą np. palić papierosy to będą wyglądać tak jak ja. Skuteczność 110%. Trololololololololololololo Masz mordę jak koń torbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Teraz, Maajkeel napisał: Masz mordę jak koń torbę. Taki komentarz to ja szanuję. A teraz wracaj pod biurko, nie dokończyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 30 minut temu, dupadupadupadupa napisał: @Mariolajak nie to przyjadę do Norwegii :v A przy okazji. Stare zdjęcie. Sprzed 3 tygodni. Nieaktualne. Dziś już bez brody. Pozwalam używać go do straszenia dzieci. Pokażecie to zdjęcie swojemu dziecku / rodzeństwu i powiecie, że jak będą np. palić papierosy to będą wyglądać tak jak ja. Skuteczność 110%. Trololololololololololololo Niezła dupa ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Zdjęcie ma już trochę czasu, no ale... Zagadka - znajdzcie Kagusia haha XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Siwucha# Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 23 minuty temu, Kacprex napisał: Zdjęcie ma już trochę czasu, no ale... Zagadka - znajdzcie Kagusia haha XD Ten na środku samym w czarnej sukience xd xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Siwucha# Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Kalkulatorem robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 4 godziny temu, Kacprex napisał: Zdjęcie ma już trochę czasu, no ale... Zagadka - znajdzcie Kagusia haha XD Ten z lewej od dołu ? zgaduje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 9 godzin temu, Kagi napisał: Zdjęcie ma już trochę czasu, no ale... Zagadka - znajdzcie Kagusia haha XD Lewy dolny taki troche zjarany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dnia 20.03.2017 o 08:50, Kagi napisał: Zdjęcie ma już trochę czasu, no ale... Zagadka - znajdzcie Kagusia haha XD Jeśli ktoś znajdzie hugokoptera stawiam piwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe( L )eK Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Ekipa jest wiec można pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neilves Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) Pierwszy dzień wiosny i tadaaa! Patrzcie kto to mnie odwiedził! Dziękuję za wspólnie spędzony czas! Było mega! @Smerfetka` Edytowane 21 Marca 2017 przez Neilves Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 @KATSU tak zgadza się, troche sie juz zmienilem takze no xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 55 minut temu, Kagi napisał: @KATSU tak zgadza się, troche sie juz zmienilem takze no xD Hehe skojarzyłem cię z innego zdjęcia na starym forum jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi