HardeQ Napisano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) A w sumie bo to zapomnieli o mnie Nick: HardeQ Dlaczego ty?: A dlaczego nie ja? Kontakt: dowolny, byle europejska wtyczka @Anime Doman mam chwilę jakbyś chciał się umówić na sex i blanta albo blanta i sex, albo na blanta sex i blanta ;))) Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez HardeQ Doman i aureox dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Nick: kappa. Dlaczego Ty?: Ponieważ chciałbym ujawnić się na forum w nowej odsłonie Kontakt (steam, gg): Steam/GG/Forum/TS3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MovemenT ^.^ Napisano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Nick: Shaquille* Dlaczego Ty?:Ponieważ chciał bym dać siebie lepiej poznać na forum oraz (nie wiem xD) może uda się to zrobić Kontakt GG, Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Zapraszam chętnym do zgłaszania się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Zgłaszam się Livio dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixen Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Nick: @.Czarny. Dlaczego Ty?: Ponieważ chciałbym aby forum mnie poznało jako Admina Serwera Kontakt (steam, gg): Forum | Steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 zgłaszam się nick: kG. Dlaczego Ty: Chciałbym, żeby większość osób mogło poznać mnie lepiej Kontakt: Forum, ewentualnie fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Zgłaszam się Bo niektórzy mogą mnie nie znać więc warto by poznali kontakt: fb steam, pw na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lauu Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Nick: Wodorotlenek Chloru Dlaczego Ty?: Dlatego, że praktycznie mnie nikt dobrze nie zna, a jestem otwarty na wszelakie pytania Kontakt (steam, gg): Forum, steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Zapraszam do zapisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 zapisuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Nick: kameleonn Dlaczego Ty?: jestem już tutaj koło dwóch lat i chciałbym opowiedzieć coś o sobie Kontakt (steam, gg): forum steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Zapisuje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 i ja zgłaszam sfój skromny akces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Nick: Verti Dlaczego Ty?: Jestem już tutaj bardzo długo, w lutym stuknie 5 lat. Więc warto żeby ludzie z multi-chlebka coś o Mnie też wiedzieli. Kontakt (steam): PW, Steam https://steamcommunity.com/id/thuglifebooy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Nick: senor Dlaczego Ty?: Bo chcialem cos o sobie opowiedziec w takim wywadzie, moze kogos to zainteresuje Kontakt: Steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Nick: senor Dlaczego Ty?: Mial byc wywiad ale cos nie moglem sie czasowo z redaktorem zgadac, wiec ponawiam zgloszenie. Kontakt: Steam Max dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) Nick: A3ro Dlaczego ty? A czemu nie? Jestem już troszkę na forum a mało osób mnie zna Kontakt: forum, fb @Max.Bugs Edytowane 18 Marca 2019 przez A3ro Max dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 (edytowane) Zapraszam do zapisywania sie Edit: @WaRninG1 Zastosuj się do wzoru Edytowane 9 Maja 2019 przez Max.Bugs LuckyLoser i WaRninG1 dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 (edytowane) W sumie mogę się zapisać! Nick:WaRninG1 Dlaczego Ty?:Czemu nie myślę, że każdy powinien porozmawiać, a poza tym jestem już na forum ponad 3 miesiące. Kontakt (steam, forum): @Max.Bugs Edytowane 9 Maja 2019 przez WaRninG1 Max dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Zapraszam serdecznie Nie ważne, jeśli chce ktoś wywiad, pisać pw/steam Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez elo elo 350 Max i Clueey dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 o, dawno mnie tu nie było! elo elo 350 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: asassin432 Dlaczego Ty?: Były administrator trochę czasu na 3 maps. I fajnie by było w wywiadzie. Dostał Vac-a może opowiedzieć jakie to uczucie xd. Kontakt (steam, gg):https://steamcommunity.com/id/asassinxd FB Ts3 / elo elo 350, zapraszam na steam Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez elo elo 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Zapraszam Serdeczenie do zapisów!! asassin432 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Zapraszam do zapisów! asassin432 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi