Swirusek Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 (edytowane) Marcinek Oczywiście że znam od paru lat mam nadzieje ze pamięta mnie W porządku jest bardzo, współpracuje jako Admin serwera cod45k (Za moich czasów co razem graliśmy) Po gadany i poczucie humoru jak najbardziej. Szanuje i kurde no nie spodziewał bym się po tylu latach znowu się spotkać tu gdzie sie wszystko zaczęło Mordko TY moja 2 minuty temu, marcinekXD napisał: Co do posta wyżej: Oczywiście, że pamiętam mordeczko. Grał jeszcze za czasów jak ja na codzie zaczynałem Dobra morda Były czasy ciekawe jak tam Galaxy i inni :D. Mam nadzieje ze będę miał teraz tyle czasu by spędzać go znowu u nas na MH i może kiedyś znowu wrócę hehe 3 raz jak się nie mylę jako admin bo na pewno się przydam Edytowane 16 Marca 2020 przez Swirusek MARCIN3K dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Co do posta wyżej: Oczywiście, że pamiętam mordeczko. Grał jeszcze za czasów jak ja na codzie zaczynałem Dobra morda Swirusek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Totalny noob. MARCIN3K i Swirusek dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Gra lepiej niż ja Swirusek i Reejku dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 (edytowane) 8 minut temu, marcinekXD napisał: Gra lepiej niż ja Mówisz o mnie hehe ? @Rejku no nie ładnie tak O moim słoneczku Marcinku xD ehhee 2 minuty temu, marcinekXD napisał: O tobie też -------------------------------- Nie dawno wrócił na COD'a i będzie mnie bił hehehe postaram się wypadłem z rytmu strasznie Edytowane 16 Marca 2020 przez Swirusek Rozmowa XD MARCIN3K i Reejku dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 1 minutę temu, Swirusek napisał: Mówisz o mnie hehe ? @Rejku no nie ładnie tak O moim słoneczku Marcinku xD ehhee O tobie też -------------------------------- Nie dawno wrócił na COD'a i będzie mnie bił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystiaff Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 slabiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Łomża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Gra na czitach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Gra na nerwach Reejku dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Gram mu na nerwach jak na gitarze Bezzi dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 kappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 ktoś nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystiaff Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 dziwny typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Ulaniec Krystiaff dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 ponoć nie potrafi grac w lola Reejku dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 za moj hajs baluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Marca 2020 Administrator Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 zajebisty kompan do picia :V Master dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Najlepszy duopartner w lolu VisTeR.' dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Największy bot na serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 kruca bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 czlowiek kaszel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 V.I.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Fajny typek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi