Gość Guest Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 [P] dlaczego mi czasami exp cofa [P]wyśle mi ktoś link do zakupu lvl (cennik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 expa może ci cofac przez to że kupujesz w /sklep doświadczenie . http://multi-head.pl/showthread.php?tid=228 ty masz cennik kupna lvl Pomogłem?Daj punkt reputacji :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Po co kupowac ten lvl tylko kase tracic i za miech przepadnie bo reset ehh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Do chuja pana po co Ty kurwa odświeżasz stare tematy ? Ps.Sorry za offtop ale z takimi ciężko wytrzymać spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexi Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Zamykam kolejny odkopany temat. Vesp3r dostaje bana na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Poradniki" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi