Swirusek Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Nick: $w!RuSeK Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo Dobre (Byłem tu pare razu juz adminem i sie sprawdziłem) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: Oj nie pamiętam ale bardzo długi Steam / NonSteam: Steam oczywiście ID: STEAM_0:1:9930848 Dlaczego Ty: Ponieważ lubię tą sieć bardzo i chcę znowu pomagać ludzią z serwera i forum w łapania cheatów i nie tylko w rozwiązywaniu jakich kolwiek problemów. Wracam znowu ponieważ mam więcej czasu na grę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od dnia i ale będę się starał jak najwięcej siedzieć na serwie. Kontakt: Steam: STEAM_0:1:9930848 / PW Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%24w%21RuSeK/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Wszystko ładnie pięknie, ale póki co jestem NEUTRALNY, iż chciałbym zobaczyć, czy nadrobisz tą nieobecność, zatem daj się poznać świeżym adminom i nowym graczom, pograj trochę z nami, a zmienię zdanie na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adasiu XD Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Wracaj bo tu masakra żadnego admina nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Jak dla mnie małe NIE. +Wiek +Steam -Daj się poznać nowym adminom i graczom tak jak wspomniał @dealan4 +Amxx -Nadrób jeszcze troszkę aktywność #Edit(14.01.16).: +Nadrobił aktywność, jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Tez jestem narazie na nie: - daj sie poznac tak dlugo Cie nie bylo - pograj troche z nami - badz czesciej aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 oczywiscie ze na tak dobrze mi sie z toba gra jak i gada jeden z niewielu adminow ktory idzie na spec i ogarnia dobrze mi sie z toba pracowalo brakuje nam takich adminow jak ty tylko popraw lekko czas na serwie to bedzie wszysko git i ma steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Oczywiście że na TAK. Gracz ogarnięty, da się pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Na TAK. + Wiek, + Doświadczenie, + Znajomość AMXX. Jestem również na tak, bo mam nadzieję, że nie jesteś kolejnym adminem który nie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Na TAK często gra na serwerze, staż, doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Na TAK +Był adminem +doświadczenie +godziny +aktywny +kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi