Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Nick:Maku Wiek:22 Staż na forum:Kilka miesiecy już bedzie Czas spędzony na forum:Tam pare godzin będzie Doświadczenie w ocenianiu:Umiem rozpoznac gdy gracz używa słuchawek i uav a nie WH też wiem kiedy ktos jest na haxach a kiedy nie Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:niestety nigdy Ale szybko się ucze Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Ta kilka razy: Kilka razy miałem ss ( czyste) Dwa razy ban za podszywke ( Tylko wtedy nie miałem jeszcze hasła ktoś wszedł mi na nick i jak weszłem na serw miałem nicka (1)Maku i dostałem bana Drugi raz dostałem bana bo nie odpisywałem dla admina i nie był pewien czy to ja) Za kulture miałem pare razy bany ( ale ja nigdy sie nie zaczynałem zawsze któs mnie pierwszy poniżał) Dlaczego Ty?:A dlaczego nie. Codziennie jestem na serwie i teraz mógłbym być jeszcze na forum bo mam dostęp do internetu o każdej porze.Lubie być pomocny i jestem w miare miły Do tego jestem czesto online wieczorem lub z samego rana i moge wtedy sprawdzac ss bo czasami nie ma nikogo i ludzie czekaja godzinami Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Na forum nie za dużo bo nie miałem powodu ale jeśli się dostane to będe siedział po pare godzin dziennie Coś od siebie:Chyba każdy admin mnie zna wie, że jestem miły, pomocny itp. No to głosujemy P.S. Dodam bo zapomniałem kiedyś pomagałem dla przyjaciela sprawdzać ss-y ( po prostu przegladaliśmy je)i nauczył mnie pewnego dobrego sposobu jak rozpoznawać czy ss-y były modyfikowane ( tego sposobu nie obejść zawsze będzie to widoczne wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Na tak , myślę że się nadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 na tak mysle ze maku sie bardzo nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Na tak fajny gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Również na TAK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Marca 2013 Administrator Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Z tego co mnie wiadomo żaden z h@ nie zna Cie i ciężko jest nam stwierdzić czy jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko. Prosił bym abyś nawiązał kontakt z h@ i super adminami serwerów, aby poznać twoją osobę. Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi