Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam. Zaczynam dzisiaj karierę w cs na waszym serwerze. Mam nadzieję że będzie mi się miło grało i poznam wielu fajnych kumpli. Mam na imię Noel. Mam 16 lat i chodzę do gimnazjum w Olsztynie. Interesuję się sportem a szczególnie piłką nożną. Moją ulubioną drużyną jest Real Madryt a najlepszym piłkarzem Cristiano Ronaldo. Poza piłką nożną gram jeszcze w cs. Od 4lat gram w cs na serwerach ffa. I to na tyle. P.S Myślę że będzie mi się z Wami mile gadało i grało... Pozdrowienia ~Give Me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witaj wśród nas. Mile spędzaj wolny czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Siemka zapraszamy do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witaj . Zapraszam Cię na Cod'a, pokamimy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam witam i o zdrowie pytam ;0, a tak serio Witamy Cie wśród nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 witamy cię . Miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi