Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Chodzi mi o to, że ranga Channel Admin powinna jednak pozwalać na kickowanie ludzi z kanału. Przytoczę kilka argumentów, które udowodnią, że trzeba coś z tym zrobić: 1.Gramy na kanałach publicznych typu Cod, DD2 i siedzą z nami osoby, które nie grają ale przeszkadzają. Nic nie mogę z tym zrobić bo niektórzy są tacy, że nie chcą wyjść z kanału. 2.Wbijają nagle jakieś typki i zaczynają coś opierdzielać i nic nie można z tym zrobić. 3. Czasami na własnym kanale potrzebuje kogoś kicknąć, ponieważ mój kolega poda hasło swojemu koledze i ten wejdzie i zacznie denerwować ludzi. Mam nadzieję, że ruszą w tą stronę jakieś prace. Pozdrawiam jak zawsze Ololasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Własny kanał to już twoja sprawa, uważaj komu rozdajesz hasła... a co do publica to często siedzi jakiś Senior admina albo któryś za head adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi