Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Nick:SiweK (Dr.Joint) |Kolbuszowa| Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Niewielkie, ale do nadrobienia Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że 7 Staż w CS-sie: około roku Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Myślę że byłbym dobrym adminem bo nie mam żadnych konfliktów z graczami na serwerze i potrafię być obiektywny. Poza tym spędzam dosyć dużo czasu na tym serwie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od 2 godzin, gdy mam zawalony dzień do 8-9 godz najczęściej na weekendach. Kontakt:tutaj, e-mail, steam lub opcjonalnie gg Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jak narazie to jestem na NIE . Nie znam Cię wbijaj na ts3 zapoznaj sie z innymi graczami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Wydaję mi się, że ogarnie, jestem na TAK . PS: Popraw trochę aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jestem na nie, powody są takie , że w ogóle nie znam Cię.Popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Na nie - aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja na NIE. Po pierwsze jest już dużo adminów, po 2 nie znam Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aktualnie jestem na NIE, nie rzuciłes mi się w oczy na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Proszę zwiększyć swoja aktywność na forum + na ,,ts: zapoznać się z ludźmi a przede wszystkim Adminami dd2. i w tedy bd na Tak na razie przykro ale jestem na Nie _ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Popraw aktywnosc na forum i na serwerze bedzie ok ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Wall`e wystarczy jak raz wyrazisz swoją negatywną opinię. A adminów nie ma jeszcze wystarczającej ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Mała aktywność, nie znamy Cię. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi