Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Piszcie tu swoje osiągnięcia dotyczące jazdy konnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Naffedowanie w LoL'u Rengar 2/12. Rengar So OP. po co to piszesz ? jej chodziło o osiągnięcia w prawdziwym życiu ! następnym razem będzie +10% !!!!//jupik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Bułka z chlebem : ) Femarix po co piszesz bez sensu ?//jupik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 nauczyłem się jeździć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 moje osiągnięcie? mhm prawiej spadłem z konia , gdy byłem mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Jeździłem trochę ^^ . Chyba ze 2 razy spadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Około 7 lat temu, jak miałem 9 lat, to wtedy zaczęła się moja nieszczęsna przygoda z tymi zwierzętami. Na początku próbowałem wsiąść na konia [ To było dosyć łatwe ^^ ], potem były pierwsze próby jazdy na dzikim mustangu. Aż w końcu opanowałem tą jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Na "dzikim mustangu" jako początkujący to byś go nie wysiedział D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Hmm jako 7 letnie dziecko jechałem w cyrku !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Durex brawoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A jak ujeżdżałem wielbłąda to się liczy ? (również w cyrku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Hahahaha Savi chyba to sie nie liczy bo Wielbłąd to nie koń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ja jeździłem tylko 2x na koniu ale źle mi nie szło więc z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że "umiem jeździć". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 umiem już kłusować i troche już mi wychodzi Galop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadzik Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 nie jezdzilem kna koniu ale umiem odglosy zwierzat np konia ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi