Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Nick: DEAD Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku innych serwerowniach (ogarniętych i rozbudowanych) m.in. harnas Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ często jak gram nie ma admina na sewerze i ludzie skarżą się na to. Poza tym ogarniam admina ). Obecność na serwerze nadrobię, bo na forum jest w miarę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 5 h Kontakt: steam, GG: 45835174 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Jestem na nie , Popraw aktywność na forum ona się liczy gdzieś w 25% Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 O_O umiesz pisać własne pluginy , robić unikalne paczki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Narazie jestem na NIE z tego względu ,że dopiero dzisiaj Cię widziałem na serwerze ,mała aktywność na forum jak i na serwerze /'] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Sory ale jestem na NIE. - Mała aktywnośc - Jeżeli znasz 9/10 amx tzn, że umiesz robić własne pluginy itp ? - Poczekaj jeszcze troche a zmienie zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Kwietnia 2013 Administrator Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Masz przegrane tylko 5h na serwerze http://www.gametracker.com/player/DEAD/80.72.43.106:27027/ troszke za malo. Popraw aktywnosc i wtedy popros mnie o otworzenie tematu. Na ta chwile zamykam /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi