Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mam problem z AMX-em nie wiem co jest ale jak chce zbanować czitera ale nie mogę co prawda amxmodmenu mi działa wyskakują różne opcje . Ale jak chce np. nacisnąć Wywal Gracza który jest pod numerem 1. to w ogóle mi tego nie wychwytuje zapewne większość z was powiedziała by że mam może niesprawną klawiaturę o tuż nie! klawiatura działa jak ta lala . Problem jest też taki jak klikam Zbanuj gracza wyskakuje Kick . Nie wiem co jest grane może ktoś z was miał taki problem i się podzieli ze mną jak taką usterkę usunąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ale jest tak przy każdym graczu czy tylko przy jednym ? Bo miałem tak przy poszczególnych graczach. ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 jak na moje oko to jest bug amx tymczasowy z kolejny crashem serwea powino juz byc normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Tak samo jak kolega napisal wyzej to moze byc spowodowane crashem servera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Juz jest wszystko w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Okej więc zamykam /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi