Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Data i godzina: 00:12 Nick admina/gracza, który zawinił: PSH Dowody: http://pokazywarka.pl/mihv1z/ Świadkowie: Cały serwer + admin Marianos który nic nie robił na moje prośby. Uzasadnienie: wchodzę sobie do gry patrzę a przy nicku mam (1)psh co się okazuje gra sobie jakiś ulow na moim nicku piszę do admina o to by kazął mu zmienić ten nick a on daje kicki jakimś dzieciom no proszę was. Chciał bym prosić o hasło na mój nick ponieważ nie życzę sobie by ktoś sobie go pożyczał dziękuję proszę o szybką rekację pozdrawiam psh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś się do mnie na steam/gg/PW o hasło na nick. Nie dziw się, że admin nie kazał zmienić nicku ponieważ może Cię nie znać. Ja też raptem pamiętam Cię z jednych ss`ów. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi