Pro1 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Mam na imię Damian mam 23 lata mieszkam na śląsku. Moją kariera w kantera zaczęła się w styczniu 2000r był to jeszcze mod bety 1.0 kantera i do odpalania tego potrzebny był HALF LIFE, potem z biegiem czasu kanter przeszedł update i nie potrzebował juz dodatku HALF LIFE gdyż miał oryginalny silnik gry.No a potem już poszło,grało się lany,ligi, w tamtym okresie sieci było bardzo mało znane,pomagałem przy różnych ligach,grałem też w eliminacjach WCG, ale to bardzo dawne dzieje i dziś tylko wspomnienia ;[ i to na tyle.... Jestem po zawodówce górniczej i cisnę botków na waszych serwerach ;] Trochę mnie irytuje kultura i patologia na serwerach ale da się przeżyc;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Witaj! Zapraszam cię do odwiedzenia działu redakcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AggressivE12 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Witaj na Multi-Head.pl :hi: Zapraszam również na Cod 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi