x_Vegas_x Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: x_Vegas_x Godzina, data zdarzenia: 17:10 2016.01.10 Mapa: de_dust2 chybaaa Uzasadnienie: Bana dostalem z powodu gdyz jakis typ byl banowany i bo mial hacka na ub i przez przypadek ja dostalem bana [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: ijulian krul madafaka # [AMXBans] Reason: 'ab' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:661029054' [AMXBans] Your IP: '83.30.73.205' [AMXBans] ========================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Od razu mówię, że dawałem bany za to, bo juliany wbijają komuś na ip, i SID. Z góry przepraszam za te bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 @@Gargulec Przez przypadek dałeś bana, rozumiem ale następnym razem patrz co robsz. Reszte co do Ciebie pozostawiam opiekunowi.. @Ania @@Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Nie przypadkowo, oni wbijają na Ip kogoś, i na SID. I skąd miałem wiedzieć, że dam bana akurat na SID jego? P.S: przeczytaj jego nick na banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 UB ale temat zostawiam otwarty - @@Malu @@EvO popatrzcie co się tu wyrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Sprawa ogarnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi