Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Nick cheat`era: Cristiano Ronaldo <3 <3 <3 Godzina, data zdarzenia: 22:50 Mapa:bob_assault_militia Link do demka/HLTV: http://speedy.sh/ZuCHc/wh.dem STEAM_ID/IP cheat`era: 83.9.101.92 Uzasadnienie: No mi sie zdaje ze ma wh i nie ktorzy gracze moga potwierdzic np : qruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Wybacz Rasta , ale demko jest stanowczo za krótkie , jak dla mnie czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Jestem tutaj podany jako świadek ( albo tak mi się wydaje ) ale mogę powiedzieć żę gracz miał wh prawdopodobnie uruchomiane na przyciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Niestety dowód jest zbyt okrojony i nic z niego nie wynika, polujcie dalej. Zamykam temat. //close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi