Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Nick cheat`era: adrianTHEbes Godzina, data zdarzenia: ok.11:10-11:20 Mapa: fy_snow, fy_snwtmpl Link do demka/HLTV: http://speedy.sh/XpcVT/adrian.dem STEAM_ID/IP cheat`era: wiem że to ważne ale nie wiem ;/ nie wiedziałem jak sprawdzić bo u was nie działa amx_last Uzasadnienie: gość grał na wh i aim'ie zresztą w demku wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Bez ip nie da rady zbanowac. Zeby sprawdzic ip to musisz wpisac amx_ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 niee... żeby sprawdzić ip, innego gracza w cs trzeba wpisać w konsoli status. Wyświetlone zostanie nick, a obok niego jego SID oraz IP amx_last jest wyłącznie dla adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 @TheGraabarz ... rzeczywiście powaliło mi się :] dzięki będe pamiętał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Na demku wszystko ładnie widać, jak będzie ten oto gracz na serverze, proszę o zbanowanie go . \\\ close. ( amx_ip i masz. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi