Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam. mam taki maly problem gdy wbijam na serwer i chce wybrać druzyne to dostaje kick i wyskakuje informacja :kick?????????????????????????????????????????????????????????????????????? i same znaki zapytania pomozcie dzieje sie to tylko na waszym serwerze DD2 z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 wklej cały wykaz z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). NET Ports: server 27015, client 27005 Server IP address 192.168.1.2:27015 Connecting to 80.72.43.106:27027... Connection accepted by 80.72.43.106:27027 BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 45 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] ?? ???????? ?? ???? ???????! [AMXBans] ?? ???????? ????????. [AMXBans] ??? : Glodny nie na zarty [AMXBans] ??????? : Aktywny [AMXBans] ?? ?????? ?????? ????????? @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] ??? SteamID : STEAM_ID_LAN [AMXBans] ??? IP : 77.254.176.243 [AMXBans] =============================================== Unable to initialize DirectSoundCapture. Trying waveIn.U?yto identyfikatora urz?dzenia, kt?ry jest poza zakresem tego systemu. Unable to initialize wave input. You won't be able to speak to other players through a microphone. Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Glodny nie na zarty connected Kicked : ?? ???????? ?? ???? ???????. teraz juz wiem co jest ze tam sam nie spojrzałem ale niby ubana dsotalem http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7559 ciekawy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Bo dostałeś. Jak widzisz temat przeniosłem do odpowiedniego działu, a co za tym idzie odnalazłem Twojego bana i odbanowałem Cię. Bana z powodem aktywny też już nie masz. Wracaj do gry. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi