Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Witam Data i godzina: 25.06.2013r. 14:30 Nick admina/gracza, który zawinił: kox Dowody: http://iv.pl/images/56180331087813855815.png Świadkowie: gracze z kanalu cod mod !! widać na ssy Uzasadnienie: gracz notorycznie wyzywa Son!C'a ( mnie ) od suk a konczący na rodzinie !!! ( Proszę ukarać gracza na ts'ie !! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Był wówczas na tsie i pisałem z koxem i nagle zaczął wyzywać graczy , dostał bana na ts na 3h ale ja bym mu przedłużył ,a najlepiej dał perma bo to nie jego pierwszy wybryk tego typu , tym bardziej że nie ma mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 wedlug mnie kox przesadza to nie pierwszy raz jak wyzywa i na serwerze i na ts i mysle ze dla niego nalezy sie dluzsza kara ale o tym zadecyduje jakis h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jestem tego samego zdania co EvO. Podczas gry też bardzo spamuje, powinien zostać ukarany i to już nie tak ulgowo ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jakby nie patrzeć z lekka go podpuszczaliście. Kox w końcu się doigra, wyzywanie z jego strony to norma czy to na ts czy serwerze. Oczywiście skarga słuszna i kara na razie wystarczająca. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Zły dział ! //przenosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi