Ce4 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina):16:25 Nick admina/gracza, który zawinił:Malin Dowody: Świadkowie:nie ma Uzasadnienie:Niby skan przez ściany chciałbym zgłosić skargęna na Malina,ponieważ juz to się stało 2 raz z rzędu.nie wiem czy się na mnie uwzioł czy co , ale nie skanuje tej jego "Bramy" tylko wchodze na płotek jak każdy i dobiero bije , nie widział tego ani nie udowodnił , tylko ktoś mu to napisał i tyle . prosze o jakieś lepsze zachowanie z jego strony ... Dziękuje Yuri ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Przy skardze potrzebne są dowody, przedstaw nam je i podaj jaśniejsze uzasadnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ce4 Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 po prostu Jebać MALINA nie wiem kto mu dał tego Admina ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Z takim poziomem elokwencji nie marnuj naszego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi