Kenpachi Zaraki Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witam , mam problem z ładowaniem się cod'a . Gdy chce się z nim połączyć to ładowanie zatrzymuje się na napisie : Verifying resources. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałem . Zostawiłem to bo myślałem że coś sprawdza a po 30 min nadal był ten sam napis i nie załadowało się nawet o jedną kreske . mam steama . Inne serwery jak dd2 działają normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 napisz do jupika on da ci pliki i bedzie git. Znajdziesz go na ts lub na forum !! pozdrawiam i życzę powodzenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Proszę bardzo to pobrać i będzie ok bo masz problem z modelami http://www63.zippyshare.com/v/81083614/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dalej nic Wgrałem te pliki , zpatchowało się i znowu zatrzymało ładowanie w tym samym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 JUz wszystko śmiga . do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Robi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi