Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witam. Mam pytanie - z czystej ciekawości bo widziałem że ktoś dostał bana za miny w tym miejscu. Czy ono należy do bsa na mapie westwood? http://www.tinypic.pl/2xjbgv339oxy Na zielono oznaczony jest BS a na czerwono budynek w którym były miny i ktoś dostał bana za miny na bsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Zielony tak , czerwony nie . Ale kwestia jest też tego typu , gdzie dokładnie , w którym miejscu) były miny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dokladnie jestem tego zdania co lovonany. Ponieważ tam jest połączenie obu budynkow, wiec jest to zalezne dokladnie w ktorym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Miny były dokładnie w korytarzu tego budynku który jest oznaczony na czerwono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie, nie jest to BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 RATM dokladnie byly one przy ladzie wiec jak ktos chcial wejsc/wyjsc na bsa gina odrazu mialem pake ide jestem przy ladzie a tu bum 2 miny przy ladzie od strony tego domku 1 na bsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Przy jakiej ladzie człowiecze? Dlaczego kłamiesz? Bo padłeś od min? Piszesz na u@ jakieś bzdury że miny na bsie jak one były dokładnie w korytarzu budynku oznaczonego na czerwono. Kłócisz się jeszcze przy okazji nie mając racji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 W banku możesz lecz w budynku po lewej nie to jest bombsite zamknięty tak dla ścisłości . W regulaminie nawet jest że przy bomsitach czy na pace nie można kłaść min. A więc odradziłbym Ci stawiania min w budynku po lewej oraz przy zbiorniku z wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jezeli chcecie sie dokladnie dowiedziec czy to bylo na bs czy nie zachecam do obejrzenia HLTV a co do min jerzeli byly przy ladzie to jest juz to zaliczane do BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 to czerwone nie jest bs l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi