HardeQ Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Nick cheat`era: Adik Godzina, data zdarzenia: ok 20;10 Mapa: de_dust2 Link do demka:http://speedy.sh/gJT9d/adik.dem lub Link do HLTV (od której minuty wchodzi cheater): --------------- STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:1:31555928 / 93.89.192.21 Uzasadnienie: Dopiero co miał robione ss, ma steama jednak w jego grze mi coś nie pasuje. Nawet gdy ktoś stoi afk skanuje przez ściany, czeka na kogoś, wypatruje... Coś mi tu nie pasuje i daje to wam do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Oj boże boże ... 2 dni grania i już demko na forum . Pograjcie trochę lowy a nie wstawiacie płaczki od razu demka jak was zabiją ... Żałosne . On jest czysty . // Warn +10% za pisanie w UBT . Evv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Lipca 2013 Administrator Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Demko czyste nie wiem co wy tam widzicie . Mozna zamknac temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Demko czyste nie wiem co wy tam widzicie . Mozna zamknac temat. A wiec zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Adik gracz którego znam nie od dzisiaj, znam poziom który prezentuje a na demku nie ma nic szczególnego. Tak jak aquax powiedział zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Okay. Dziękuje za wyprowadzenie mnie z błędu Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi