Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: KOX Godzina, data zdarzenia: NIE WIEM DOKLADNIE Mapa: NA teamspeak 3 STEAM_ID / IP: 86.90.51.241 Uzasadnienie: Gdyz poszlem grac w pilke zapomnialem wylonczyc ts3 muj brat zaczol gadac sobie po holendersku i wszyscy to szlyszeli i dostal bana bylem bardzo zdenerwowany uzasadnienie You are banned permanently. Reason: "My Poland " o to co mi wyskoczylo brat mi sie pszyznal pszeprazam all adminuw za wszystko co robilem prosze o odwoanie od bana na ts 3 ps pszepraszam postaram moje szkody odpracowac pszepraszam all adminuw modelatoruw za wszystko co zrobilem i nie hce mniec z nikim problemuw pszepraszam all naprwde nick "kox" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Koxu moje zdanie jest takie : Grubo przesadzasz, nie raz były na Cb skargi ( uzasadnione ). Spamujesz w grze i na ts nie umiesz się zachować. Nie to że coś ale w Twoim wieku takie błędy to, aż niedorzeczność. ( Ale to już nie moja sprawa. ) Spamujesz h@ jak dostałeś bana na ts, irytujesz wszystkich. Nie raz zostałeś upominany jak i banowany ale zawsze każdy przymykał na to oko. Pamiętasz ile razy dostałeś bana na dzień ? Dobra nie będę się rozpisywał. Moim zdaniem powinieneś dostać perma na ts jak i wszystkie serwery MH. Ostateczną decyzję podejmie H@. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Po 1. Jest taka zasada , jeżeli jest ktoś pod twoim nickiem czyli "KOX" i stało się to z twojej winy to ty za nick odpowiadasz. Dostałeś bana na TS-3 bo nie wyłączyłeś kompa i brat ci na niego wbił to jest tylko i wyłącznie twoja wina a z tego co przeczytałem z wcześniejszego posta to ban powinien zostać. KonspiR coś napisał na twój temat a jak to przeczytałem to stwierdzam że twoje zachowanie na TS nieraz było dziecinne , skandaliczne i za przeproszeniem wkurwiające według mnie ban powinien zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Mam to samo zdanie co Konspir i DeXu. Często przesadzasz na ts3 jak i na serwerze. Naliczylem na ciebie cos okolo 35 banów tylko na codzie, z czego wieksza czesc jest za obraze nieznajomosc regulaminu itp. Do tego sa na forum skargi na ciebie, przez to co robisz na ts3 . Wedlug mnie teraz kazdy twoj wulgaryzm na serwerze powinnien byc wynagrodzony permem. A ten ban na ts3 jest sluszny, wiec przemysl swoje zachowanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 bez obrazy, ale z taką ortografią wstyd cokolwiek pisać na forum... Zanim kliknąłeś wyślij mogłeś zajrzeć tutaj: http://sjp.pl/ i poprawić swoje odwołanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Prosze o ub na ts i pszepraszam wszystkih co obrazilem to konto tylko benzie do ss"y i do skarg itp naprawde pszepraszam wszystkih i popracue nad ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dobrze dostaniesz Unbana lecz "skróce" ci tego bana z Perma na 15 dni ponieważ i tak dostałeś bana na 7 dni więc przedłużam go do 15 za te wygłupy brata... //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi