Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Sprawdzcie czy te 1/3 z AWP na Admirale na pewno dziala, bo nie wydaje mi sie. Ile razy bym nie trafil kogos to zawsze dmg jest w okolicach 100, a nikt nigdy nie pada. Nie wierze, ze mam az takiego pecha ^^ Pozdrawiam :] // +10 % - Zapoznaj się z regulaminem [§5,VI,VII] / SLODZIAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Działa, najwidoczniej masz pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Z tego co wiem to każda klasa działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 No nic, w takim razie temat do zamkniecia. Pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 W takim razie /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi