Gość Guest Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 1. Nick z TS: Majkel aka Pro 2. Nazwa kanału: Kanał by Majkel 3. Hasło podam na PW, tylko jakby ktoś był tak uprzejmy i napisał mi komu mam podać ;3 Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej prośby, oraz pamiętam, że datę w topicu trzeba zmieniać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Przecież, jupik może ci ustawić hasło : 123 a ty potem sb zmienić Po co zawracać komuś głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Jak już powstanie Twój kanał, to sam sobie ustawisz hasło i jupik nie musi tego robić Musisz tylko otrzymać rangę "Channel Admin", a takowa zostanie Ci przyznana jak wejdziesz na ts i ktoś założy Twój kanał Jupika na razie nie ma więc poproś najlepiej któregoś z h@ o utworzenie kanału, a najlepiej wejdź na TS, na kanał "Załóż kanał" i napisz do administracji kiedy któryś będzie. Przepraszam, że tak odnowiłem temat, ale chciałbym żeby był porządek więc zamykam, bo myślę, że podałem potrzebne informacje. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi