Ar_Dian Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: Ar_Dian Godzina, data zdarzenia:13:10 2016-01-04 Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:Nie grałem na serwerze około 2 miesiące(jak kończyłem grac nie miałem bana) dzisiaj chciałem zagrać i to mi sie pokazuje na każdym serwerze Multi-Head BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 50 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Player | CSSetti [AMXBans] Reason : ' aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1062958357 ' [AMXBans] Your IP : ' 93.105.176.28 ' [AMXBans] =============================================== *** southwalker killed with a headshot from m4a1 *** Ar_Dian dolaczyl Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Już powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar_Dian Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 już działa dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi