AgresywnyOgorek Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Witam . A więc wsumie chciałbym poruszyć taki taki temat jak już napisałem wyżej czyli "pomoc" na forum , a raczej jej brak . Często widzę gdy wchodzę na SB ze ludzie ze sobą pisza ... no wsumie nic dziwnego tak ? Ale też widzę często ze przychodzi jakiś nowy gracz i prosi o pomoc i mało co jest mu ona udzielona .. podam nawet przykład niestety nie mam ss bo pisze temat na tel ale przyszedł gracz o nicku Squbany i zapytał się co ma zrobić jak wysłał sms'a o premke na cod 400 a gdy wypełnia formularz to wychodzi mu błąd zakupu zobaczyłem to tylko powierzchownie i poszedłem się kąpać gdy przyszedłem zobaczyłem ze nie uzyskał odpowiedzi i napisał to samo drugi raz ... wiem ze tutaj już niektórzy mają relację między sobą i wgl .. Ale ze tak powiem ciężko czasem ruszyć dupe i odpisać ? to jest naprawdę nie miłe jeśli się czeka na odpowiedź a jej się nie dostaje , a wystarczy się wysilic i można uszczęśliwić drugą osobę . Także proszę abyście na to zwrócili uwagę bo to jest żenujące . @@ Hmm.. jeśli osoba jest świeża na forum i nie posiada steama myślisz ze od razu pomyśli aby napisać na PW.. ? i Wy czyli kto bo nie rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Równie dobrze osoba, która ma problem może napisać na PW,GG czy steam komuś z wyższej i napewno otrzyma pomoc. A jeśli wy widzicie taką osobę to równie dobrze i wy taką osobę możecie odesłać do kogoś z administracji czy też sami napisać do kogoś z wyższej aby zerknął na problem gracza. Czy to takie trudne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi