Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Siemka jestem Sebastian , 15lat . Wszedłem dzisiaj na serwer , chwilkę pograłem i postanowiłem zagościć na serwerze jak i na forum dłużej. Możecie mnie spotkać na Serwerze COD MOD 200lvl. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam na naszej sieci. Graj czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witaj . Fraguj czysto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja? Czysto? Nie to nie możliwe Dla mnie tylko aim (joke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Eloszka wpadaj na DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam Zapraszam też na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 elo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi