Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja bym zrobił mały konkurs KONKURS - Najwięcej fragów na mapie DD2 Konkurs polega na zdobywaniu fragów na mapie, pierwsze trzy miejsca wygrywają nagrody. + Konkurs trwa na serwerach: dust2 only Każdy z graczy musi zrobić zrzut ekranu ze swoimi punktami pod koniec mapy oraz podać datę i nazwę mapy aby uczestniczyć w konkursie, w przypadku braku owych danych graczy nie będzie brany pod uwagę w konkursie. Pod uwagę będą brane screeny z czasu konkursu nagrody 1 miejsce admin na 30 dni i Doładowanie portfela 10zł 2 miejsce vip na 30 dni 3 miejsce vip na 15 dni Nick: Fragi: Serwer: Mapa: Data: Godzina: Link SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 żeby dostac Admina trzeba napisac podanie. Więc nagrodaza 1 miejsce odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 no to vipa i Doładowanie portfela 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Wiesz co takie 5 zł to jak dla mnie nędzna nagroda. Wolę już przedłużyć vipa o 5 dni niż dostać 5 zł. Bez przesady. I tak na piwo pójdzie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Nigdy nie będzie nagrodą admin na żadnym serwerze. To nie jest trofeum a obowiązek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Moja propozycja jest nastepujaca. 1 miejsce - vip na 2 mc 2 miejsce - vip na 1 mc 3 miejsce - vip na 15 dni Kto sie ze mna zgodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 To nie lepiej już: 1 miejsce - vip 3 miesiące 2 miejsce - vip 2 miesiące 3 miejsce - vip 1 miesiąc Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Tak jak Sheen mówi to najlepiej Jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi