ProSatanek Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Nick: ProSatanek Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): jakiś czas temu byłem adminem na 1 serwie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4-5 (kwestia przypomnienia) Staż w CS-sie: ok 3lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: gram często i widzę graczy którzy grają na czitach... nie chcę już zawracać im głowy bo mają też prywatne życie więc wole w miare możliwości sam dopilnować porządku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godz. czasem więcej Kontakt: gg 5155771 i steam: ProSatanek Od siebie dodam trochę jeszcze nie uczestniczę na forum póki co z tego względu że nie było takiej potrzeby a jeżeli zostanę adminem zmieni się to... mikro mam więc na ts'a z miła chęcią będę wchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Jestem na NIE !!! 2 godziny przegrane i konto do podania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Jestem na nie Grasz czesto a tylko 2 h - Wielkie nIe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Jestem na nie , jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Jestem na NIE. - brak spelnionych wymagan - bardzo slaba aktywnosc na forum Maly (+) wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Haha admina tylko po to by mieć darmową premke!? Sam kupiłem choć jestem adminem. Minusy także to oczywiście 2h przegrane ( wymagane 30) oraz konto założone wyłącznie do podania. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Jestem na NIE nie spełniasz wymagań i aktywność do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Haha admina tylko po to by mieć darmową premke!? Sam kupiłem choć jestem adminem. Minusy także to oczywiście 2h przegrane ( wymagane 30) oraz konto założone wyłącznie do podania. Na NIE hmm odnosnie tego to nie patrzylem na premke - chcę aby jakoś lepiej się grało mi i dla inych graczy... zgadza się konto założyłem do podania ale jak pisałem że nie widziałem większej potrzeby by brać udział na forum i że to się zmieni jak zostane adminem i tak na marginesie dzięki za głosy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 witam I ja jestem na nie powody http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=ProSatanek&Search=Search nom i aktywność na forum słaba z tych powodów jestem na nie pograj trochę popraw aktywność na forum więc zmienię zdanie w chwili obecnej jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 No niestety . Także na nie . Zerowa aktywność a forum i serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=ProSatanek&Search=Szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Pałko to zły dział . Podanie złóż w cod 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=ProSatanek&Search=Szukaj ja tutaj spr ile czasu przegrałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Złożyłeś podanie w cod slow exp , a grasz na 45k lvl . Poproś o zamkniecie tematu i złóż podanie w dziale cod mod 45 K . Sory za spam ale musiałem wytłumaczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 do zamkniecia ten temat tak jak kolega napisal nie ten dzial;p przez pomylke;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Jestem na nie Grasz czesto a tylko 2 h - Wielkie nIe każdemu to samo piszesz weś się zastanów nad tym. Bo dla mnie spamujesz w postach. Też jestem na nie. Powody. Przegraj więcej godzin na serwie. Udzielaj się. Nie widziałem cie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi