Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Cześć Pewnego dnia () zawitałem na jeden z serwerów waszej sieci Po kilkunastu, może kilkudziesięciu minutach gry postanowiłem zostać tutaj na dłużej Hmmm.. może powiem kilka słów o sobie Otóż mam na imię Damian oraz mam 16 lat. Pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego, dokładniej z okolic Torunia. Po wakacjach rozpoczynam naukę w technikum na profilu technik ekonomista. Do grona moich zainteresować należy sport (głównie piłka nożna) oraz motoryzacja. W grze spotkać mnie można pod nickiem Dzik ;P STEAM: dzik50062 Jeszcze raz witajcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam kolejnego mojego imiennika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam kolejnego mojego imiennika Sporo Damianów tutaj ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Siemaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam kolejnego mojego imiennika Sporo Damianów tutaj ? :D Czy sporo to nie wiem... każdego nie znam Ale z 4=5 już chyba naliczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witaj , Mile spędzonego czasu na Multi-Head życzę ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witaj. Graj czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi