ProSatanek Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Moja propozycją jest zmiana koloru jak ktoś pisze na u@ ponieważ aktualnie jest jednolity z tekstem i nie zawsze rzuca się w oczy jak piszą na u@, dać kolor czerwony/zielony te kolory przyciągają uwagę czekam na odp:) pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja też jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Zrobione. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi