Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Data i godzina:21:00 Nick admina/gracza, który zawinił:|CNO| Mrrr #4 Dowody:http://speedy.sh/AYCRh/xxxx.rar Świadkowie: Dużo graczy na serwie. Uzasadnienie:Na SSach widać, jak admin mi "grozi", za to, że napisałem wcześniejszą skargę. Jest to na 2 ssach, ale zrobiłem snapshoty tak, aby było widać ciągłość wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Pozostawię to do oceny , dla h@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Skarge zamykam ponieważ admin dzisiaj złożył rezygnacje z posady. A ty Lovo nie spam i nie pisz tak bez sensu jeżeli H@ będą chcieli to sobie zobaczą i nie musisz pisać że zostawiasz to dla H@. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 To nie jest spam , a jeżeli Ci to przeszkadza to twój problem . ) Jeżeli masz takie uwagi to napisz je na pw. Wybaczcie , że w zamkniętym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi