Orin Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 czesc mam na imie gracjan mam 20lat interesuję sie pilka nozna mialem 1 admina na innym cod mod moja znajomosc amx to 1/10 jakos tak chcialbym zostac adminem bo co chwila są miny w przejscu duzo cheatow i im wiencej adminow tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 To są chyba jakieś jaja. Do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orin Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 NIEMOGLEM WKLEJIC TEGO DO WĄTKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi