Gość Guest Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Opis. Admin może w trakcie gry zmieniać sobie model postaci. Po wpisaniu na say'u /model pojawia się menu: 1.Model TT 2.Model CT 3.Model Vipa Jeśli ktoś bez flagi na kickowanie wpisze /model pojawi mu się komunikat :**Error-Menu tylko dla admina Niech każdy Administrator/Admin/Modeator się wypowie w sprawie tego posta. To jest testowy wygląd;(Wygląd Pań i Panów http://speedy.sh/6jyen/santact.png Dalsze szczegóły po glosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dla mnie jest to bez sensu, po co wyrózniać sie z tłumu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 A według mnie jest to dobry pomysł, tylko aby był ustalony model, że Admin CT przykładowo miał Czarny garniak, a w TT biały. Gracze powinni wiedzieć, że admin jest na serwerze, to coś w stylu znaku przed fotoradarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 ct bedzie inny tt i vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Nasz dust jest typowym FFA, nie 4funem. Wydaje mi się, że ten plugin by za bardzo przeciążył serwer + ludzie co posiadają słabe łączę musieliby to ściągać dłuuugo. Gracze powinni wiedzieć, że admin jest na serwerze, to coś w stylu znaku przed fotoradarem Jeszcze napisać ogłoszenie "Admin w graniaku czuwa". Bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Propozycja bez sensu za zgodą aquaxa zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi