Gość Guest Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Data i godzina: rano 5 :30 23.09.2013 Nick admina/gracza, który zawinił: Boob Dowody:nie posiadam bo zkond ialem wiedziec ze mnie zbanuje Świadkowie:Prosatanek Uzasadnienie: Gdyz bylem gadalem z nimi na ts powiedzialem do admina zalmi cie a on dal mi bana obraza damina i potem darl sie do mikra szatanek muwil zeby mi dal spokoj a on dalej pzdr dla ciebie boob 1.pkt za skargę bez dowodów. //Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 DrooooPseeA skarga bez dowodu jest nie brana pod uwage -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ja i tak uważam że ban był słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Tak . wiem ale po co sie tak zucasz ta skarga nie jest wsprawie bana tylko ze banujesz a puzniej sie zuczasz dlaczego mnie zbanowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 banik z żartem co widać "obraza admina :P" za prawdziwą obrazę byś dostał 3godz.... skarga o bana 5min... więcej czasu poświęciłeś na napisanie jej... i nagrywałeś ponoć rozmowę z ts'a proszę ją wstawić bez przeróbek inaczej skarga bez sensu i będę prosił o 10%, piszesz nie całą prawde:) i po kolejne nie darł się tylko spokojnie rozmawiał, Ty byłeś tam najgłośniejszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Banuje bo to mnie obraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Zamykam tą bezpodstawną skargę. Dostajesz pkt. ostrzeżenia. Droopseaa jeszcze raz zauważę Twój post, w którym jest "zanik" ortografii to dostaniesz ode mnie nagrodę w postaci procentów. Bezcześcisz nasz język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi