Gość Guest Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Cześć mam taki pomysł żeby po tym jak powstanie serwer z głosowania postawić serwer Metin2 easy/4fun . Na pewno będzie dużo ludzi grało bo nie ma dużo ciekawych serwerów metin2 aktualnie. Mam kilka ciekawych pomysłów i potrawie wgrać rzeczy na serwer czy tam edytować ale jakimś technikiem nie jestem. A co do reg dodać pkt że za pisanie w podaniach mało spędzasz czasu na ts3 lub 0 aktywność na forum dać % bo co ma serwer do forum/ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ja jestem na Nie. Metin to zło ;p. Juz lepiej w jakiejs innej też popularnej grze. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Co do propozycji to myśle, że to nie wypali + porządna maszyna swoje kosztuje. A jeśli chodzi o te punkty to może ts3 nie jest tak ważny, ale już forum tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 metin 2 dla mnie obojetnie czy bedzie czy nie ale maszyna do tego na miesiąc kosztuje około 150-300 zł na 500 osób Kimsufi 16G jak chcesz dobry silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jestem na nie mysle ze to nie wypali, a po za tym to mamy otwierać jakiś nowy server wiec trochę to potrwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Narazie MH powinien zostać przy CS-ie, nie wdrążać się w metina itp. Co do punktu regulaminu, uważam że aktywność na forum nie jest aż tak ważna ( trzeba jedynie wiedzieć co się dzieję, ale nie trzeba pisać nie wiadomo ile) ale TS3 powinna być branę pod uwagę. Rozmawiająć w 2 mikrofony lepiej poznamy ludzi niż pisząc wiadomosć/ grajac na jednym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Nie lepiej postawić Diablo moda ? a nie jakieś metiny -.- ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Mozna i diablo moda ale jak juz zrobic nowy serwer csa to juz lepiej z pokemodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Co do punktu regulaminu jestem na tak, ponieważ też uważam , że ts 3 nic nie ma do serwera. Do tego serwera też jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 No i może jeszcze serwer Minicraft Na nie bez sensu pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dość mam metina ;p staż 5 lat. Teraz nie jest łatwo postawić serwer bo DDoS'y lecą jak głupie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi