Kenpachi Zaraki Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria. - Wchodzenia raz dziennie na forum, + - Posiadanie mikrofonu,+ - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, -(ciężko mi to określić) - Minimum 30h przegrane na serwerze, + - Obowiązkowo aktywne konto steam, + - Minimum 16 lat. - Tak jak pisałem w poprzednim podaniu , kończę w październiku . Nick: Sparhawk Wiek: Jak wyżej Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem już wielokrotnie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 3 lata , może więcej Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Wchodzę na serwer i chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na nim . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3h Kontakt: pw/steam/ts Dodam od siebie że wiem iż zawaliłem gdy niedawno otrzymałem admina a po chwili odszedłem ale chciałbym prosić o jeszcze jedną szansę bo myślę że nie zawiodłem was gdy byłem adminem przez ten czas. Resztę pozostawiam Wam do oceny . Pozdrawiam Ken-chan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 - Żegnałeś się Dziesięc dni Temu - Wróciłeś Cztery Dni Temu Poczekaj, teraz z 2/3 Tygodnie. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Jestem Neutral . Bywasz często na serverze , ale moim zdaniem podanko nieco za szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Wszystko ładnie pięknie wygląda ale... -Byłeś adminem i sam tą posadę porzuciłeś -teraz pograłeś trochę i znów składasz podanie trochę za szybko Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Wszystko ładnie pięknie wygląda ale... -Byłeś adminem i sam tą posadę porzuciłeś -teraz pograłeś trochę i znów składasz podanie trochę za szybko Jestem na NIE TAk jak wyżej , ziom napisał. //Wypowiedź nie wnosi nic do tematu tym razem bez % / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Dla kenpachi jestem na tak Znam go już trochę Wiec masz u mnie tak Jak byłeś adminem dawałeś sobie rade więc spokojnie ogarniesz ;] P.S Vixen nie znasz się to się nie wypowiadaj Bo za to jest 10 %.A to że on tak napisał to nie koniecznie musi być prawdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Zrezygnowałeś z admina niedawno .. Jesteś 5 dni od powrotu i chcesz znów admina ? ...Złóż podanie za 2 tygodnie Przykro mi w tej chwili jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja na TAK.Brakuje adminów a ty ogarniasz i jesteś często na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jestem nautral. Dlaczego (o ile dobrze pamietam to przez nauke zrezygnowales?) nagle nie masz obowiazkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Podanko za szybko poczekaj tydz/dwa i wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Wybacz Kenpachi nie mam nic do ciebie ale niestety jestem na NIE, dokładnie jak poprzednicy powiedzieli za szybko składasz podanie niestety poczekaj z 2 tygodnie i potem znów złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Na NIE powody wyżej wymienione /Post nie wnoszący nic do tematu. Upomnienie /BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jestem na Nie byłeś adminem lecz odeszłeś z sieci przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Proszę o złożenie podania za tygodnie po odrzuceniu. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi