Gość Guest Napisano 12 Października 2013 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Siema ;] Na samym poczatku prosze, aby w tej sprawie zabrali glos tylko H@, Opiekun Sieci lub Super Admin. Jak wiadomo na serverze sa admini i "admini". Jedni zachowuja sie normalnie, reaguja na uwagi pod U@, natomiast inni robia az za duzo (mam na mysli bany, ktore nie sa sluszne). Chcialbym sie zapytac JAK mam udowodnic wine adminowi (jakiegos przewinienia) ? HLTV nie dziala, a nie mam zamiaru calej mojej gry nagrywac. A moze mam robic SS calego wycinka z konsoli podczas gry czy kazdego mojego stawiania min, SG, itd. ? Mam rozumiec, ze w obecnej chwili admini moga sobie robic co chca, bo HLTV nie dziala ? Czekam na konkretna odpowiedz, bo demko juz nie dziala pare dobrych tygodni (a nawet miesiecy), a ja nie mam zamiaru dostawac banow za to, ze zabijam adminow ... Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 HLTV zostanie niebawem naprawione. To kwestia dnia może dwóch. Jeśli jest taka możliwość zrób ss konsoli o ile dowód będzie się tam znajdował. Innej opcji nie ma. Nie oczekujemy też od Ciebie nagrywania każdej sekundy z serwera, to byłoby z lekka dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Października 2013 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Powyższy post, wyjaśnia wszystko... HLTV, niebawem zostanie naprawione. /Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi