#RELOP Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ściągać i grać! http://skidrowcrack.com/fifa-14-ultimate-edition-full-multi/comment-page-76/#comment-167789 macie linka do dw. !!! Pobierz Najlepszego CS 1.6 Wciśnij By Pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 W końcu! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ey też macie taki bug że za byle jaki faul dostajecie czerwona kartkę ? grałem pierwszy mecz i 3 czerwone dostałem za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Zmień w ustawieniach sobie sędziego na łagodniejszego. Będziesz wtedy dostawał żółte a nie czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 OKe dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Ściągać i grać! http://skidrowcrack.com/fifa-14-ultimate-edition-full-multi/comment-page-76/#comment-167789 macie linka do dw. !!! Ej, ściągnąłem fife 14 skąd indziej, pisze ze musze zaktualizować na Originie, moge to jakoś pominąć ? Właśnie ściągam cracka. POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Najlepiej kupic sobie orginalną i grać przez neta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Nie trzeba miec orginalnej zeby grac przez neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi