Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Mam problem tego typu, że nie mogę odszukać ssó-w mimo tego że przeszukałem całego cs-a... Lub mi ich admin nie zrobił.. a chciał bym dostać ub bo gram na serwerze od kilku mieś i miło mi sie na nim spędza czas miałem raz ss-y i nie było takiego problemu.. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego postu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 bez ss`ów nie ma ub ! Poszukaj dobrze gdzies musza byc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Pierwsze co masz zrobić to dostosuj się do wzoru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 wydaje mi sie że admin mi nie zrobił ssó-w bo ich nie mam mam tylko stare;/ jeśli grasz oszalałeś jest adminem to zapytajcie jego czy zrobił na 100% bo chodzi oto że dostał dwa skany w główkę na dl:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 po 1 Dostosuj sie do wzoru. Po 2 bez ss nie ma ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Admin ci zrobił ss .....przeczytaj to powinno pomóc http://multi-head.pl/index.php?/topic/13917-gdzie-szuka%C4%87-ss/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi