Gość Guest Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Siesiesiemaneczko Od wczoraj gram na Waszej serwerowni, odnalazłem ją w Googlach Coś o mnie ;p Jestem Kamil, mam 14 lat, mieszkam w Kielcach. Interesuje się sportem, gram w klubie piłkarskim Rodzina Kielca, gdyż skończyłem swoją karierę po 6 latach grania w Kieleckiej Koronie. Uczęszczam również na lekkoatletyke. Słucham rapu, Ganja Mafi, D2, i DM2. Lubie rysować i grać na komputerze. Jestem Ns'em. Mój sprzęt to laptop Asus, myszka Microsoft i sluchawki Philips. Znajdziecie mnie na serwerze CoD 200 lvl. Pozdrawiam QTAZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Siemka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cześć Życzę miłej gry ! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi