v1r00z Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Nick: v1r00z Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Kiedyś byłem adminem na "zombi modzie" Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie: 7-8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Chciałbym żeby gracze mogli grać spokojnie na serwerze bez żadnych cziterów .. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4h Kontakt:Ts/Steam Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/v1r00z/91.224.117.30:27050/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Jestem na duże tak +ogarnięty chłopak +doświadczenie +wiek Brać póki ciepły!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Jestem na tak. -Ogarnięty -Steam -Kulturę zachowuje -Zgłasza na u@ -Można z nim pogadać. Życzę powodzenia v1r00z! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Mega tak! +wiek +steam +kulturka +codziennie widzę na serwerze +zgłasza na u@ +doswiadczenie +tylko brać! Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 TAK: -wiek -steam -kultura -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Jestem na Tak. + Steam. + Ogarnięty. + Godzinki. + Często na serwerze. Zasługuje na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Jestem na tak,ponieważ spełniasz kryteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vizorowsky Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Jestem na Tak +wiek +steam +ogar +godziny +kultura Dam se rękę uciąć bo to dobry chłop i mam nadzieje ,że nie będzie tej samej sytuacji jak na JB na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bunny Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Hmmm co by tutaj napisać złego... Chyba niestety nic :< Zdecydowane tak. Częsty bywalec serwera. Nie wplątuje się w bezsensowne spory. Steam. Doświadczenie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Przykro mi to mówić ale jestem na TAK -ogar -wiek -steam -codziennie na serwie -bot powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Jestem na Tak - steam - wiek - często na serwerze - aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziku2323 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Jestem na Tak: -steam -godzinki -ogarniety -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 http://multi-head.pl/index.php?/topic/81142-4fun-awans-v1r00z/ chyba ktoś tu zapomniał kliknąc akceptacji podania hmm @@Malu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi