Bad ek` Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Stare demo, gdzie karałem czerwonych ;P http://www.youtube.com/watch?v=WHemQtK5Igk&feature=youtu.be W niedługim czasie pojawi się fragmovie z muzyczką intrem no i może inne gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Niby karałeś, a i tak wybuchła. Gzz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Fotomontaż . Mam betonowy baniak, więc nie mógł mnie zabić strzałem w głowę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Poćwicz, prawda jest taka, że jesteś słabszy i padasz na 1 pocisk (bez baniaka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Boty na easy lepiej karaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Chyba od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie chwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Eee... cienias :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Chcesz to przeslij mi jakies demka to obrobię je bo nudy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi