Gość Guest Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Na wstępie chciałem przeprosić regulamin że nazwałem go pojeba..m. Equinzy masz rację, na pewno go to uraziło. Chodzi o to: 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min) A dlaczego już na dust2002 można skanować i zabijać przed 7s? Trochę bez sensu, na eldo respy się nie widzą- na duscie2002 już tak i nie raz chcąc przejść na 2 stronę pada kilka osób bo wróg skanuje lub strzela przez okno. Na assaulcie Ct może od razu nalot i wybić kilku graczy od razu, a na aleksandrii nie. Jeśli zakaz to na każdej mapie, albo na żadnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Daro ja cie zbanowałem gdyż posiadasz 0 kultury+ obrażasz adminów przez nazwanie regulamina tak jak napisałeś. Eldo i alexadnra ma mniejszą odległość od respów a z dd2002 uciekniesz wpore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Na naszym serverze zostało przyjęte , że nie robimy tego na tych 2 mapach . Jak zrobiłbyś to na każdej mapie , to była by zbrodnia . Bo gra bez dobrego skana to nie gra . To jest ta różnica jak strzelasz przez okno (dust 2002) niż przez ścianę na Eldorado i drzwi na Alexandrii . Na 2002 musisz podbiec aby kogoś zabić poprzez skana , a na tych mapach bez ruszania strzelasz z respa na respa . A chyba nie chcesz padać po sekundzie rozpoczęcia rundy . -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No i o tym napisałem na przykładzie assaulta i airstrike. Można też paść sekunde po rozpoczęciu. Tak, nie jestem kulturalny i nie będę udawał bo po co? Ale nie wiedziałem że jeżeli napiszę że regulamin jest pojeba.. to obrażę w ten sposób adminów 80 To tak jakbym powiedział policjantowi że te przepisy są chore, a on by sie obraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Dobra uwaga co do cs_assault duzo stalkerow wali chmuro z respa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A ja mam takie pytanko... Mianowicie chodzi mi o mapkę alexandria nie można skanować przez drzwi a co jeśli zabijam gracza przez lukę między drzwiami tzn. widzę gracza i on widzi mnie tak samo jak na dd2 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 sniper = ban na alexandri no chyba ze ktos jest juz za drzwiami i rashuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 mhm dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi