venividiwandi Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: WANDIAKROBATA10LATWEFNATIKU Godzina, data zdarzenia: dziś Mapa: ... STEAM_ID / IP: ... Uzasadnienie: Ktoś zmienił mi nick, dlaczego? §2. Konta użytkowników. Zakładając konto miej na uwadze to aby twój nick nie był podobny do żadnego z nicków Administratora, Super Moderatora, Moderatora itd. Administracja zastrzega sobie prawo do zbanowania takiego konta oraz do oceny czy nick jest podobny czy też nie. Konta użytkowników z nazwami nie mającymi najmniejszego sensu, tzn. przypadkowy ciąg znaków i te z wulgarnymi nickami zostaną natychmiast zbanowane. Żadnego regulaminu nie złamałem, więc dlaczego mój nick został zmieniony? Pisze to tutaj bo w dziale skargi nie moge, proszę przenieść temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 z tego co mi wiadomo nick moze miec max 25 znakow a twoj byl chyba ''WANDIAKROBATA10LATWFNATIKU'' mial 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Może mieć max. 27 a więc dałem 26 >< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Wystarczyło napisać do administracji na pw/gg/steam. Nick zmienił ci Michasiu, więc go zapytaj o co chodzi. A temat proponuję zamknąć, aby uniknąć spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi