Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nick: Base Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): rok na CeBaKa Team Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Niestety NonSteam, poprzednie konto po aktualizacji mi nie odpala, jeśli będzie trzeba to kupię, nie ma problemu. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Base/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Proste, mam wiele wolnego czasu, znam AMX tak na 8/10. Gram dużo na tym serwie, ludzie powinni mnie kojarzyć. Chciałbym być @ z powodu graczy, gdy wchodzę na serwer i widzę AFK, Cziterów to chcę zrobić z tym porządek, jest dużo adminów na serwie ale nie zawsze są. Oczywiście 1 zawsze jest dostępny ale czasami sie on nie wyrabia. Chciałbym pomóc po prostu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h dziennie Kontakt: GG : 49120770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ten CeBaKa Team to jakis klan czy co ? skoro tak do twoja znajomosc amx na eslu powinna byc na 10 ;] skoro miales admina tam rok, komendy powinienes miec w jednym paluszku ^^. Podsumowujac nie mialem z toba zadnego kontaktu i nie rzucales sie w oczy na serwerze wiec dam ci male ale to male TAK. staraj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Bez steama nie masz szans zostać adminem. close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi