Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hej, mam problem mam windows 7 i, gdy jestem na jakimkolwiek zombie modzie wchodzę i zaczyna się masakra. Ścina się wszystko laguję się nie da się grać. dzieje się tak od kilku miechów. Ma cię jakieś porady? Przepraszam, za błędy lub coś, ale nie jestem z tego dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Hmmm a masz dobry komputer? bo być moze zainstalowałeś tego win 7 ale on tez swoje wymagania jezeli masz komputer słabszy to radze Ci się przezucic na win xp @PS Sprawdz czy masz zainstalowane sterowniki do grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 to nic nie da ;] Grafika musi byc mocna. Przerabialem ten temat z moim starym kompem setki razy. Na nowym dopiero cos ruszylo. Zmiana modeli ludzi juz dramatycznie wplywa na ilosc fps, a dodaj do tego innych graczy+zombie+mapa i tekstura na mapie+ kupe informacji na Hudzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Może masz w grafice zamiast openGL masz swoward i masz lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Zły dział przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi