leeeeebo? Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Nick cheat`era: pANpATRYK Godzina, data zdarzenia: 13.11.2013 coś po 15.30 Mapa: dd2 Serwer: ODD2 Link do demka: http://www.speedyshare.com/GrAVH/ppatryk.dem STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:1:30407325 85.167.195.237 Uzasadnienie: Nagrałem go z innego nicku na serwerze, bo zawsze gdy próbowałem na swoim ze specta, to zaczynał grać inaczej. Dla mnie jego gra jest podejrzana, zawsze wychodzi na model, w dodatku jak to napisał słuchawki okreslają jego gre. Bzdura. Słuchawki nie okreslają przeskokow po modelach na scianie, albo gdzie patrzeć bo tam ktoś stoi. Kiedy grał w tt jedna akcja na gali z awp, patrzy przed bs'a na "A" ale w jakim celu? Wydaję mi się w takim celu iż wyczekuje typa na romanie za sciana. Pierwsza akcja kiedy zaczyna grać w ct, ma awp, idzie na srodek nie zobaczy jeszcze przeciwnika oddaje strzał... ciągle wychyłki na głowy same. Dla mnie typowe esp. Ledwo dograne 600h na steam, w dodatku z kupnym eslem konto posiada, śmiech na sali. Niech UB team skorzysta z complexity demo, podlozy odpowiednie filtry i wtedy wszystko będzie jasne. Powtórze, słuchawki nie okreslaja przeskokow celownika przez sciane na modele -.^ #22 pANpATRYK STEAM_0:1:30407325 85.167.195.237 Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 hehe no obejrzyjcie sobie demo i kontrolujcie wszystko, mnie to duzo nie obchodzi bo nie jestem winny, a to ze mam 600h na steam przegrane to nic nie znaczy bo uzywam tego steama od miesiaca bo mialem problem z zalogowaniem sie na swoj wczesniejszy ale to nie zmienia faktu chyba ze powinienem byc odpalony bo mam 600h na steamie, a to ze kogos wyczekuje to czesto i gesto dostaje info od kogos z graczy, ktorych mam na steam :-) a to ze glowy wpadaly to czysty przypadkiem z dodatkiem skilla.. to nie tylko sluchawki stanowia poziom gry, ale takze i uzywanie mozgu oraz radaru pozdrawiam serdecznie oraz milego ogladania pANpATRYK PS. glupi nie jestem i bardzo dobrze wiedzialem ze to Ty siedzisz po nickiem ' '.....' plejer ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Demko napewno obejrzy Sklad UB a ty czort prawidlowo jak dodajesz demo powinienes bardziej je opisac tzn dodac czasy nietypowych akcji . Wiec zwracam sie z prośba do UB team o sprawdzenie demka ,sam bym to zrobil ale po ostatnim update nie moge ogladac , a czornego o rozpisanie podejrzanych akcji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Roben, czytaj ze zrozumieniem, nawet nie skomentuje tego co Ty napisales, hahahahaha. Przeczytaj 3 razy moj post, 3 razy swoj post i wywnioskuj swoja glupote wypisana powyzej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Nie widać na demie nic takiego , za co mielibyśmy go zbanować. /close. ps. a i na przyszłość proszę o wypisanie podejrzanych czasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi